Klaar voor een nieuwe start

Na maanden van voorbereiding is het nu eindelijk zo ver: mijn eigen website M4Styling gaat live. Met deze website lanceer ik mijn eigen totaal nieuwe concept. Nieuw voor mij maar zeker ook vernieuwend voor jullie. Het idee achter M4Styling heeft lang liggen rijpen en is ook verschillende keren aangepast. Maar nu ben ik er klaar voor. Klaar voor een nieuwe start. 

 

M4Styling = Miriam voor Styling

Ik ben Miriam en moet eerlijk toegeven dat ik zelf verslaafd ben aan het veranderen van mijn interieur. Met de aankoop van constant nieuwe accessoires  ben ik al jaren druk mijn huis telkens aan te passen aan het volgende seizoen, de nieuwste trend of gewoon luisteren naar mijn eigen ingevingen. Hartstikke leuk om mee bezig te zijn en ik kan er al mijn creativiteit in kwijt.

 

 

Het resultaat is echter een ongelooflijke berg aan spullen in de garage. Dat werd nog eens pijnlijk duidelijk toen we begin jaar zijn verhuisd. Ik  zag dit probleem niet alleen bij mijzelf maar ook om mij heen. Ik dacht dit kan zo niet langer.  Dit is niet duurzaam. Het is zonde van mijn geld. Eigenlijk zonde om die spullen weer weg te doen terwijl ze net een paar maanden hebben gestaan. Kortom het is tijd voor een andere aanpak en daarmee is het hele idee achter M4Styling ontstaan.

Delen is het nieuwe hebben

Waarschijnlijk vraag jij je ook af waarom je elke keer je woonaccessoires zou moeten kopen? En waarom kunnen deze spullen niet gewoon ergens anders ook nog een keer worden gebruikt. Delen is het nieuwe hebben en daar kan ik mij helemaal in vinden. Door een abonnement bij mij af te sluiten, ben je voor een klein maandelijks bedrag verzekerd van professioneel interieuradvies. Krijg je toegang tot een grote hoeveelheid en diversiteit in accessoires. En kun je de styling van je huis net zo vaak wisselen als jij wilt. De accessoires krijg je in bruikleen, waardoor je niet hoeft te kopen. Geen voorraad krijgt van afgedankte spullen en altijd kunt meeliften met de laatste trends. Op deze manier draag je jouw steentje bij aan duurzaamheid en krijg je er tevens veel voor terug.

Reactie schrijven

Commentaren: 0