Abonnementen

M4Styling biedt meerdere abonnementen aan waardoor jouw huis altijd sfeervol en kleurrijk is.  Er is keuze uit drie verschillende abonnementen. Elk abonnement vertegenwoordigt een bepaald aantal accessoires die je huis komen opfleuren.

   

Hoe werkt het?

In een eerste gesprek bespreken we samen je wensen en stijl. We maken eventueel een moodboard. Daarna ga ik aan de slag met het selecteren van de juiste accessoires. Met een aantal accessoires  (afhankelijk van het gekozen abonnement) zorg ik ervoor dat jouw huis weer volledig up-to-date is qua sfeer en kleur. We spreken ook af hoe vaak je van accessoires wilt wisselen. Dat bepaal je helemaal zelf: van elk seizoen tot minimaal 1 keer per 2 jaar.

Wat zit er in het bedrag?

Het maandelijkse bedrag is voor de bruikleen van de accessoires. Jij bepaalt zelf hoe lang je de accessoires wilt laten staan tot de volgende interieur-update. Voor elke interieur-update reken ik een vast bedrag bij elke keer dat ik langskom. Bij abonnement 1 is dat 20 euro, bij 2 is het 25 euro en bij 3 reken ik 30 euro. Reiskosten zijn hierbij inbegrepen. Je weet dus precies waar je aan toe bent en je bepaalt zelf hoe vaak en wanneer je van accessoires wilt wisselen.Abonnement 1

10 accessoires

10 euro per maand

Abonnement 2

15 accessoires

12,50 euro per maand

Abonnement 3

20 accessoires

15 euro per maand